Samarbetspartners

Att genomföra en dykkurs utomlands är en fantastisk möjlighet att upptäcka en ny värld under ytan! De dykcenter vi samarbetar med erbjuder överlägsen logistik, utmärkt service och fantastiska dykupplevelser.

Kron diving

Kron Diving, Rab

Positionerad på ön Rab, 2-3 h bil från Split/Zagreb ligger Kron Diving. Här finns dykning för alla nivåer, från prova-på till vrak på 100 meter. Allting man behöver finns på en radie av 100 meter, boende, mat, båtar, hav och själva dykcentret med sin fantastiska personal.

Vi gör båtdyk från centret, njuter av god mat och häftig undervattensnatur varvat med teori och kursdyk. Lämpar sig bra att ta med familjen också då det finns mycket att göra på Rab utöver att dyka!

Ett fantastiskt ställe att dyka och göra sin kurs. 


  • rEvo-center 
  • Full Trimix/RB-support 
  • Logistisk dröm 
Kron diving

Ritual Dive, Gozo 

Positionerad på ön Gozo, tillhörande Malta, ligger det eco-fokuserade dykcentret Ritual Dive. I samma byggnad finner vi boende, restaurang och dykcenter samt den hjälpsamma personalen. På Gozo kan vi nå både vrak och natur från både land och båt, med ett av landställena på gångavstånd från dykcentret! Här finns dyk och djup för alla nivåer. 

På kvällarna kan vi njuta av god mat och musikunderhållning på centret och ön lämpar sig även för att ta med sig familjen då det finns fantastisk natur och historia att uppleva!


  • All-in-one 
  • Full Trimix/RB-support 
  • Land/båtdyk 

Flera samarbetspartners är på väg!

Stay tuned medan vi upptäcker dykvärlden och utökar utbudet av fenomenala dykcenter att sammarbeta med!